Veneverhoilu

Olisiko aika vaihtaa venettä?

Vai riittäisikö verhoilujen uusiminen?

Uusi ilme ja tuoksu uudistetuilla verhoiluilla ja vaahtomuovien vaihdolla tai vain korjaus tarvittaviin kohtiin. Haluaisitko vaihtaa haalistuneet verhoilut kirkkaimmiksi vai vaihtaa kokonaan uuteen värimaailmaan?
Veneverhoilumateriaaleissa on upeita rauhallisia sävyjä mutta myös iloisia kirkkaita kankaita ja keinonahkoja, joka on yleisin materiaali veneen istuimien verhoilussa.

Verhoilen istuimet ja patjastot laadukkailla veneverhoiluun tarkoitetuilla materiaaleilla, koska ne joutuvat kovaan rasitukseen auringonvalon ja kosteuden kanssa.
Veneen pehmusteet
Veneen istuinten puutyöt

Istuimen rungon korjaus

Istuimien rungot ovat saattaneet joskus kastua ja ovat niin hapertuneet, ettei runkoon enää pysty verhoilua kiinnittämään. Verhoilun yhteydessä voi tehdä puisien runkomateriaalien korjaukset. Korjaustarpeet nähdään useasti vasta purku vaiheessa ja silloin olen asiakkaaseen yhteydessä ja suunnitellaan jatko toimenpiteet yhdessä.

Vesijetit ja muut kulkuneuvot

Veneen ja muiden vesikulkuneuvojen istuinten materiaalien valinnassa tulee olla tarkkana. Sään vaikutuksille altistuessaan materiaalit ovat erittäin kovilla. Myös veneen sisäpuoliset verhoilumateriaalit on syytä valita ammattilaisen avustuksella, sillä ne altistuvat erittäin voimakkaille kosteuden vaihteluille. 

Veneet ja vesijetit 1
Copyright © 2024 Autoverhoomo Kabiini