Autoverhoilu

Uusi ilme autollesi

Onko istuimen reunat rikki, pehmusteet litistyneet, värit kulahtaneet vai haluatko aivan uuden ilmeen autoosi? Tuo istuin tai koko auto verhoomolle, niin valmistan yksilöllisenä käsityönä kokonaan uudet verhoilut tai korjaan vain rikkoutuneet osat verhoiluista. Verhoilujen kunnostaminen nostaa autosi arvoa ja laadukkaat materiaalit kestävät kulutusta. Verhoiluun on valittavana laaja mallisto vinyyleitä, nahkaa tai kankaita. Myös alkuperäisiä MB kankaita löytyy.

Istuimen kangas rikki?

Jos istuimen kangas on kulunut puhki tai revennyt, voidaan korjata vain rikkoontunut palanen ainoastaan. Ei siis tarvitse uusia koko istuimen verhoilua välttämättä. Jos olet hankkinut uuden verhoilun, mutta asentaminen on hankalaa, niin tuo se minulle ja asennan verhoilut paikoilleen.

Pehmusteet murtuneet?

Jos pehmusteet ovat menettäneet muotonsa, kunnostetaan rikkoutuneet kohdat. Varsinkin kuskin penkin reuna pehmentyy ja murentuu kovan rasituksen vuoksi, se kannattaa vielä korjata. Kuvassa on kuorma-auton kuskin istuin, jossa on todella pahasti murentunut reuna. Rikkoutunut osa poistetaan kokonaan ja reuna tehdään uudelleen.

Saisiko olla istuinlämmitys tai ristiseläntuki?

Istuinlämmitystä tai ristiseläntukea ei aina ole tai vanha on rikki, useimpiin malleihin on mahdollista asentaa tarvike-elementti. Ristiselän tuki parantaa huomattavasti ajomukavuutta.

Onko lattiamatot kuluneet ja ovipahvit lommolla?

Ovipahvissa voidaan joissakin tapauksissa vaihtaa vain pohjapahvi uuteen ja asentaa vanha verhoilu uuden pohjan päälle. Esimerkiksi museo-autoissa alkuperäiset hyvässä kunnossa olevat verhoilut on tärkeää säästää. Tai pohjien ollessa kunnossa ja verhoilu on rikki, teen uuden verhoilun vanhalle pahville. Vaihtoehto kolme on, että kaikki menee uusiksi, sekin käy.

Matala auton istuin

Onko istuin liian matala, selkä väsyy ja on hankala istua?

Auton istuin saattaa ajan saatossa antaa periksi ja tuntuu että istuisi kuopassa. Siihen löytyy apu istuinosaa korottamalla. Tuo istuin tai auto verhoomolle, niin muotoillaan se uudelleen, tarkistetaan myös ristiselän kohta, tarvitseeko siihen lisätukea.

Onko autosi menossa museokatsastukseen?

Kaipaako klassikkoautosi verhoilut korjausta museointia varten? Museoajoneuvotarkistajilta voit kysyä, mitä tarvitsee verhoiluissa korjata, että museointi onnistuu. Niiden pohjalta teen korjaukset sekä uudistukset.

Kaikesta kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä, niin pienistä kuin isoistakin verhoiluista!

Copyright © 2024 Autoverhoomo Kabiini